Документи

Јавни позиви, конкурси, огласи, саопштења, обавјештења...

Други позив за достављање пројектних приједлога у оквиру Транснационалног програма МЕД 2014-2020

slika

Обавјештавамо вас да је Други позив за достављање пројектних приједлога у оквиру Програма транснационалне сарадње Медитеран-Медитерански Програм (МЕД) 2014-2020 отворен до 30. марта 2017. године.

Ваше пројектне приједлоге можете кандидовати у оквиру 3 приоритетне области:

-          Приоритетна област 1: Промовисање иновативних капацитета Медитерана како би се развио паметни и одрживи развој.

-          Приоритетна област 2: Jaчање стратегија за ниску емисију угљеника и енергетске ефикасности у специфичним подручјима на Медитерану: градови, острва и рурална подручја.

-          Приоритетна област 3: Заштита и промоција природних и културних ресурса на Медитерану.

Информације о детаљима позива као и све информације о Програму можете пронаћи на сљедећој интернет страници:http://interreg-med.eu/en/home/.

У циљу успјешније припреме за кандидовање пројектних приједлога у прилогу вам достављамо програмски водич Програма МЕД.

С обзиром на то да се пројекти подносе посредством електронске платформе (е-MS), у циљу прикупљања информација и унапређења учешћа апликаната из Републике Српске у програмима Транснационалне сарадње , молимо апликанте из Републике Српске да обавијесте Министарство за економске односе и регионалну сарадњу ([email protected] [email protected]) о кандидовању за средства Медитерански програм 2014 - 2020.