Документи

Вијести

Братимиле се школе из Гораждевца и Јање

2017-08-08

У Бијељини је данас потписана повеља о братимљењу школа „Јанко Јовићевић“ из Гораждевца и „Меша Селимовић“ из Јање, која предвиђа сарадњу, размјену искустава у раду, као и размјену ученика и наставника.
- Грађани Републике Српске су за нас братски народ и сигуран сам да ћемо имати добру сарадњу на задовољство обје школе. Наша дјеца сваке године долазе на екскурзију у Бијељину, а враћају се са много позитивних успомена и утисака. Надам се да ће успостављањем сарадње између наших школа та сарадња бити проширена – изразио је своје очекивање је директор школе из Гораждевца Миливоје Здравковић.
Директор јањанске школе Милица Перковић је истакла да је циљ потписивања повеље о сарадњи унапређење квалитета рада обје школе, на добробит прије свега ученика, али и локалних заједница.
Градоначелник Бијељине Мићо Мићић је истакао да ће повезивање двије школе допринијети јачању веза између два братска Града.
- Сигуран сам да ћемо помагати једни другима у складу са могућностима и да ће ова сарадња из године у годину да се све више проширује - исказао је увјерење градоначелник Мићић.
 


slika
slika
slika
slika