Документи

Вијести

Џудисти из 12 земаља на турниру у Бијељини

2017-09-09

У Бијељини је у току џудо-турнир „Трофеј Пантера“ који је окупио преко 600 учесника из преко 40 клубова из Србије, Црне Горе, Македоније, Грчке, Бугарске, Румуније, Пољске, Мађарске, Словеније, Украјине, БиХ и Хрватске. Турниру присуствује и Немања Мајдов из Источног Сарајева који је недавно у дресу Србије освојио титулу свјетског шампиона у џудоу у категорији до 90 килограма.
Отварајући турнир, градоначелник Бијељине је захвалио учесницима турнира на доласку у Бијељину, као и Џудо-клубу „Пантери“ на успјешној организацији:
- Право задовољство је видјети оволико спортиста у нашем Граду, поготово имајући у виду да су многи од њих превалили дуг пут да би били са нама. А посебно задовољство је видјети у Бијељини свјетског првака Немању Мајдова који је понос Републике Српске и Републике Србије. Овај догађај је најбоља потврда да су оправдана издвајања за спорт из градског буџета. Циљ нам је да имамо здраву омладину и наставићемо да издвајамо за спорт, јер је то издвајање за будућност овог Града – био је јасан градоначелник Мићић.
Предсједник ЏК „Пантери“ Огњен Ђука је истакао да Бијељина све више постаје препознатљива као центар џудоа и позвао младе да се придруже „Пантерима“ јер је џудо племенит спорт који има и моралну димензију.
​Пред почетак турнира обратио се и Немања Мајдов који је младим џудистима поручио да буду истрајни и да подржавају једни друге, јер само тако успјех неће изостати, ма како се понекад чинио недостижан.


slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika